Alba Mompó Bellver

Alba Mompó Bellver

Pregunta La Comarca Científica

Alba Mompó Bellver

📌
la Costera


622082709

📧
albapunkoi@gmail.com

Doble grau de ciències polítiques i sociologia a la Universitat de València. El meu treball final de grau va ser una investigació sobre la turistificació i la gentrificació a la ciutat de València. Un estudi concret del barri de Benimaclet amb una perspectiva ecofeminista. Pensant de cara al futur en ampliar la investigació i tenir un model per a poder fer-la d’altres barris.

Vaig fer les pràctiques curriculars a Entrepobles com a tècnica de projectes i administradora. El temps que vaig treballar allí vaig fer col·laboracions amb diverses entitats tals com Perifèries del Món, amb xerrades i debats i vaig organitzar l’assemblea anual a nivell nacional d’Entrepobles.

He realitzat voluntariats lingüístics a la UV, a ca Revolta com a gestora cultural, organitzadora i presentadora d’events. Actualment sóc locutora a Ràdio Klara fent entrevistes polítiques i d’actualitat en un programa de llengua i societat recolzat per la plataforma per la llengua del País Valencià.

He publicat diversos articles d’opinió sobre dones, precariat i migració que es poden trobar a la xarxa així com narrativa i assatjos per a fanzines lliures.

Els últims cinc anys de la meua vida he tingut un peu entre la Universitat, la hosteleria i la militància. He estat activament en diverses assemblees de tipus veïnal, de defensa del territori i de suport mutu, fet que m’ha facilitat desenvolupar les meues capacitats comunicatives i de treball en grup.


Especialitats:

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més