La Comarca Científica

Revista d’anàlisi de l’estructura social i el canvi valencians

Enfocament de la revista Esbossos Socials

Esbossos Socials (ISSN: 2952-4024) és la revista que naix de la col·laboració entre el Departament de Sociologia i Ciència Política de la Universitat de València i La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials l’any 2023. La publicació té l’objectiu de promoure el debat sociològic i politològic al voltant de l’estructura i del canvi social de la societat valenciana.

Els articles han estat treballats per l’alumnat de sociologia i ciència política de l’assignatura Estructura i Canvi Social al País Valencià a la Facultat de Ciències Socials de la UV.

Pots trobar tots els números de la revista Esbossos Socials a continuació. Fes clic en la imatge de la portada per entrar al número que desitges:

Esbossos socials 2

Política d’accés obert

Esta revista proporciona un accés obert immediat al seu contingut, basat en el principi d’oferir al públic general un accés lliure al coneixement sociològic i politològic i ajudar a un major intercanvi de coneixement dintre de la societat valenciana.


Esbossos Socials. Estructura Social del País Valencià.

ISSN 2952-4024

La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials – Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València

Av. dels Tarongers, 4b, 46022 València | info@lacomarcacientifica.com

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més