La Comarca Científica

Recursos de ciències socials

La Comarca Científica és l’espai multimèdia valencià per a les ciències socials. A banda de trobar reportatges, entrevistes, anàlisis socials, culturals i electorals de les comarques valencianes, sempre comptant amb la veu de persones expertes de l’àmbit de la ciència social, també disposem de recursos útils per a la ciutadania, els mitjans de comunicació i en última instància per a posar en valor la nostra professió. A continuació et mostrem els recursos de ciències socials que hem desenvolupat.

Recursos de La Comarca Científica

Vols ajudar-nos a millorar i ampliar els recursos de ciències socials?

El treball de divulgació científica i de posada en valor de les ciències socials que realitza La Comarca Científica és fruit de l’esforç i la dedicació dels membres que la componen. No tenim recursos econòmics, mediàtics o polítics que faciliten el nostre creixement, però al mateix temps això ens manté totalment neutrals de qualsevol ingerència. El nostre capital eres tu i la comunitat de professionals de les ciències socials que ens acompanya d’arreu de les comarques valencianes.

Ajuda’ns a créixer i a divulgar la ciència social compartint el nostre contingut en les xarxes socials, entre els teus contactes personals i professionals, o fent públic el teu TFG o TFM al repositori de La Comarca Científica o el perfil professional en l’agenda de persones expertes.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més