La Comarca Científica

La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències SocialsLa Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials és l’entitat ciutadana que naix de La Comarca Científica i que té com a finalitats bàsiques la divulgació de la ciència social al públic en general i al valencià en particular, fomentar la comprensió de la mateixa entre la ciutadania menys formada o especialitzada i impulsar una cultura científica que ens permeta combatre els negacionismes i les notícies falses d’una manera més efectiva.

Promoure l’ús del valencià en l’àmbit científic, reivindicar l’accessibilitat i la transparència de dades i estudis públics per al seu aprofitament, promoure iniciatives educatives i culturals per a difondre les pràctiques científiques entre l’estudiantat i la societat o afavorir les vocacions científiques de la branca social entre la joventut, són altres dels objectius que l’associació detalla als seus estatuts.

Últimes notícies de l’AssociacióEntitat ciutadana valenciana que naix de La Comarca Científica amb l’objectiu de divulgar ciència social com a l’antídot dels negacionisme[s].

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més