La Comarca Científica

Economia comarcal

La Comarca Científica, a través de Julia Sanchis, col·labora periòdicament amb el canal Parlem d’Economia, del catedràtic Joan Ramón Sanchis. A continuació podeu trobar tots els vídeos d’Economia Comarcal 👇

Què podem trobar en este espai d’economia comarcal?

L’economista valencià, Joan Ramón Sanchís, realitza una sèrie de vídeos per a La Comarca Científica on tracta d’analitzar i d’explicar la realitat comarcal en termes econòmics. Per exemple:

  • Quines són les comarques valencianes més riques? I les comarques més pobres?
  • Quin tipus d’indústria tenim els valencians? Com es distribueix? Quins són els sectors més potents?
  • Quins efectes sobre l’economia té el despoblament de les comarques d’interior? Com afecta l’exclusió financera en estes àrees? Quines solucions existeixen?
  • Què passa amb l’economia submergida i on es pot localitzar dins del territori valencià? Quina quantitat total suposa este tipus d’economia? Com ho podem resoldre?

Joan Ramon Sanchis dona resposta a totes estes preguntes i moltes altres en els seus vídeos que es poden trobar en la llista de reproducció “Economia Comarcal” que tenim al nostre canal de YouTube i que podeu trobar en esta mateixa entrada del web.


Col·laborem?

Tens un canal de YouTube i t’agradaria establir una col·laboració periòdica amb La Comarca Científica? Envia’ns un correu i ens posarem en contacte amb tu!

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més