La Comarca Científica

Cercador de científics socials

Quin perfil de científic/a social necessites? Busca les veus valencianes de l’antropologia, la ciència política, la criminologia, l’economia, la geografia, la història, la psicologia, la sociologia o el treball social al Cercador de científics i científiques socials de La Comarca Científica.

Filtrar per ciència
Científics/es socials
Antropòleg/a
Criminòleg/a
Economista
Geògraf/a
Historiador/a
Politòleg/a
Psicòleg/a
Sociòleg/a
Treballador/a social

Què és el Cercador de científics socials?

El Cercador és una eina online útil per a periodistes, mitjans de comunicació, investigadors/es, ONG, associacions i empreses que busquen posar-se en contacte amb científics i científiques socials valencians. Les entitats que així ho desitgen poden trobar diferents veus expertes de les ciències socials i fer ús dels filtres del Cercador per a buscar una rama científica específica (Antropologia, Ciència Política, Criminologia, Economia, Geografia, Història, Psicologia, Sociologia o Treball Social) o fer una recerca lliure amb una especialització concreta dins d’eixes rames o fins i tot escrivint al Cercador el nom de la comarca on va nàixer o on resideix el científic/a social en qüestió.


Qui ho impulsa?

El Cercador de científics socials és un projecte de La Comarca Científica, l’espai multimèdia que analitza les comarques valencianes des de les ciències socials. La Comarca Científica serveix per a posar-li fre al ritme frenètic de la societat de la sobreinformació i proporcionar un nou estil d’explicar, analitzar i debatre els assumptes que afecten la Comunitat Valenciana. A través del Cercador, La Comarca Científica posa a l’abast de qualsevol entitat les persones que poden escometre eixa tasca i aportar un punt de vista més profund, rigorós i fonamentat en la ciència social.


Requisits per a inscriure’s

Mitjançant el Cercador de científics socials es poden trobar científics i científiques socials (antropòlegs, criminòlegs, economistes, geògrafs, historiadors, politòlegs, psicòlegs i sociòlegs) valencians que s’hagen inscrit prèviament en el formulari de La Comarca Científica. Per a formar part del motor de recerca com a científic/a social cal emplenar el següent formulari.

Poden sol·licitar l’alta al Cercador les persones que complisquen els criteris següents:

  • Ser científic/a social. És a dir, haver obtingut una llicenciatura, grau o doctorat en Antropologia, Ciència Política, Criminologia, Economia, Història, Geografia, Psicologia, Sociologia o Treball Social.
  • Haver nascut o residir actualment en la Comunitat Valenciana.
  • *Quan s’afegisquen especialitats: Cal haver-hi exercit com a tal o disposar de formació específica relacionada amb el camp.

L’alta al Cercador serà efectiva quan: 

  1. La persona usuària haja reomplit el formulari d’alta en el Cercador.
  2. Els administradors de La Comarca Científica hagen revisat i validat la sol·licitud d’alta.

Logo - La Comarca Científica

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més