La Comarca Científica

Qui som?

La Comarca Científica compta amb un equip multidisciplinari basat en les ciències socials per tal d’explicar allò que ocorre a les comarques valencianes des d’una perspectiva analítica i rigorosa.

T’agradaria formar-ne part? 😉 Envia’ns un correu a info@lacomarcacientifica.com!

Equip La Comarca Científica

Equip

💚 Alexis Lara Climent. Sociòleg amb premi extraordinari per la Universitat de València i Màster en Comunicació, Cultura, Societat i Política per la UNED.
De la Ribera Alta.
💚 Idoia Arreaza Aguilera. Politòloga per la Universitat de València, Màster en Marketing, Consultoria i Comunicació Política en la Universidade de Santiago de Compostela i Màster en Anàlisi Política de la UOC.
De l'Horta Sud.
💚 Julia Sanchis Sánchez. Sociòloga i Politòloga per la Universitat de València. Especialista en Gènere, Polítiques Públiques i Govern Obert.
Del Camp de Túria.
💚 Javier Cencillo Abad. Sociòleg i Politòleg per la Universitat de València. Màster en Professor d'Educació Secundària (Filosofia).
De València Ciutat.
💚 Elena Tamarit Escrivà. Periodista per la Universitat de València i Màster en Periodisme Multimèdia per la UOC.
De València Ciutat.
💚 Pablo Rocamora Pérez. Sociòleg per la Universitat d'Alacant i Màster de Comunicació, Cultura, Societat i Política de la UNED.
Del Baix Segura.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més