La Comarca Científica

Política de privacitat

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedes assabentat/da que les teues dades personals queden emmagatzemades en fitxers automatitzats titularitat de La Comarca Científica, i que per exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació que vos reconeix l’esmentada Llei cal que ho comuniqueu a la pròpia organització de La Comarca Científica.

Informació que es recull

El nostre web podrà recollir informació personal com per exemple el seu nom, els seus cognoms i la seua adreça de correu electrònic, així com informació demogràfica.

Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contactant a info@lacomarcacientifica.com

Ús de la informació recollida

El nostre web utilitza la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per a mantenir un registre d’usuaris i poder millorar el nostre contingut. Si heu sigut enregistrats, és possible que se vos envien correus electrònics periòdicament a través del nostre web amb informació que considerem rellevant per a vostés. Estos correus electrònics seran enviats a la direcció que vosté haja proporcionat i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

La Comarca Científica està compromesa per a complir el compromís de mantenir la seua informació segura. Utilitzem els sistemes més avançats per a assegurar-nos que no existisca cap accés no autoritzat.

Control de la seua informació personal

En qualsevol moment vosté pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que s’haja proporcionat al nostre lloc web. Vosté podrà cancel·lar en qualsevol moment la seua subscripció al nostre butlletí.

La Comarca Científica no vendrà, cedirà ni distribuirà la informació personal que ha sigut recopilada sense el seu consentiment, excepte que siga requerit per un jutge amb ordre judicial.

Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.

Amb qui compartim la seua informació personal?

Podem comunicar la seua informació personal a tercers que es detallen a continuació per a finalitats descrites en la present Política de Privacitat. Pot contactar amb nosaltres per a obtindre més informació al voltant de la comunicació de la seua informació personal.

Els tercers que s’enumeren a continuació només utilitzaran la seua informació personal sota la nostra estricta instrucció i tenen l’obligació de garantir que s’implementen les mesures de seguretat adequades:

  • Empreses de serveis informàtics.
  • Plataformes de Comunicació i Empreses de Màrqueting/Publicitat (Mailchimp).

Altres llocs web

Esta web pot contindre enllaços a llocs webs de tercers. Si segueix l’enllaç a qualsevol d’estos llocs web, tinga en compte que tenen les seues pròpies Polítiques de Privacitat i que no acceptem cap responsabilitat per eixes polítiques o el tractament de la seua informació personal. Consulte estes polítiques abans d’enviar informació personal en estos llocs webs de tercers.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més