La Comarca Científica

Repositori TFG i TFM

Benvinguts al repositori de TFG i TFM de ciències socials. Ací podreu trobar els treballs de final de grau i de final de màster més destacats que expliquen les comarques valencianes des de l’antropologia, la ciència política, la criminologia, l’economia, la geografia, la història, la psicologia, la sociologia o el treball social. L’objectiu d’este espai és posar en valor les investigacions de l’alumnat dels diferents centres d’estudi valencians, compartir i fer públic el coneixement científic que explica el nostre territori i preservar la memòria intel·lectual de l’alumnat valencià.


Què hi trobaràs al repositori de TFG i TFM?

Al repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica hi trobaràs els treballs de final de grau i de final de màster de l’alumnat que aborden qüestions que expliquen el territori i la societat valencianes des de les ciències socials.

Les investigacions de l’alumnat dels centres universitaris valencians poden aportar un gran valor al coneixement científic i a l’anàlisi social de la realitat que tenim a les comarques valencianes. Per això, en este repositori podreu trobar els treballs vinculats a l’antropologia, la ciència política, la criminologia, l’economia, la geografia, la història, la psicologia, la sociologia i el treball social.

En cadascun dels apartats distribuïts per ciència social, trobareu el llistat dels TFG i TFM que s’han anat publicant al repositori, amb un breu resum que explica en què consisteix el treball, a banda d’un vídeo curt de l’autor/a presentant-se a si mateix i el treball que ha realitzat, així com la vinculació que existeix amb almenys una de les ciències socials que explique alguna qüestió de les comarques valencianes.

Per què naix el repositori?

La Comarca Científica vol reconeixer i posar en valor el treball i les investigacions de l’alumnat valencià de ciències socials. En la majoria d’ocasions els treballs de final de grau i de final de màster queden oblidats o guardats en un calaix, sense més repercusió sobre el territori investigat. Són molts els treballs que queden lluny del focus de les revistes científiques o dels mitjans de comunicació locals, comarcals o autonòmics al territori valencià.

És per això que volem reivindicar un espai de difusió del coneixement científic valencià realitzat a les universitats i a les diferents facultats de ciències socials, de geografia i d’història, de dret, d’economia…

Repositori de TFG i TFM de ciències socials

Volem també agrair l’esforç de les persones que han escollit el camí de les ciències socials, visibilitzar-lo més enllà de l’àmbit acadèmic i animar a les noves generacions a unir-se. L’aportació científica dels TFG i TFM a l’hora d’entendre la societat valenciana pot servir d’exemple per a les generacions futures de científics socials. Per això, el repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica vol convertir-se en eixe punt d’encontre útil i valuós per als actuals i futurs científics socials valencians.

T’agradaria publicar el teu TFG o TFM?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està obert a qualsevol persona que sustente el seu treball en qualsevol de les ciències socials abans esmentades i que el seu objecte d’estudi se situe dins del territori valencià.

Si és el teu cas, no dubtes a contactar-nos. Estarem encantats de parlar en tu i posar en valor el teu treball!

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més