Repositori TFG i TFM

Benvinguts al repositori de TFG i TFM de ci√®ncies socials. Ac√≠ podreu trobar els treballs de final de grau i de final de m√†ster m√©s destacats que expliquen les comarques valencianes des de l’antropologia, la ci√®ncia pol√≠tica, la criminologia, l’economia, la geografia, la hist√≤ria, la psicologia o la sociologia. L’objectiu d’este espai √©s posar en valor les investigacions de l’alumnat dels diferents centres d’estudi valencians, compartir i fer p√ļblic el coneixement cient√≠fic que explica el nostre territori i preservar la mem√≤ria intel¬∑lectual de l’alumnat valenci√†.

Buscar
Generic filters

Què hi trobaràs al repositori de TFG i TFM?

Al repositori de TFG i TFM de La Comarca Cient√≠fica hi trobar√†s els treballs de final de grau i de final de m√†ster de l’alumnat que aborden q√ľestions que expliquen el territori i la societat valencianes des de les ci√®ncies socials.

Les investigacions de l’alumnat dels centres universitaris valencians poden aportar un gran valor al coneixement cient√≠fic i a l’an√†lisi social de la realitat que tenim a les comarques valencianes. Per aix√≤, en este repositori podreu trobar els treballs vinculats a l’antropologia, la ci√®ncia pol√≠tica, la criminologia, l’economia, la geografia, la hist√≤ria, la psicologia i la sociologia.

En cadascun dels apartats distribu√Įts per ci√®ncia social, trobareu el llistat dels TFG i TFM que s’han anat publicant al repositori, amb un breu resum que explica en qu√® consisteix el treball, a banda d’un v√≠deo curt de l’autor/a presentant-se a si mateix i el treball que ha realitzat, aix√≠ com la vinculaci√≥ que existeix amb almenys una de les ci√®ncies socials que explique alguna q√ľesti√≥ de les comarques valencianes.

Per què naix el repositori?

La Comarca Cient√≠fica vol reconeixer i posar en valor el treball i les investigacions de l’alumnat valenci√† de ci√®ncies socials. En la majoria d’ocasions els treballs de final de grau i de final de m√†ster queden oblidats o guardats en un calaix, sense m√©s repercusi√≥ sobre el territori investigat. S√≥n molts els treballs que queden lluny del focus de les revistes cient√≠fiques o dels mitjans de comunicaci√≥ locals, comarcals o auton√≤mics al territori valenci√†.

√Čs per aix√≤ que volem reivindicar un espai de difusi√≥ del coneixement cient√≠fic valenci√† realitzat a les universitats i a les diferents facultats de ci√®ncies socials, de geografia i d’hist√≤ria, de dret, d’economia…

Repositori de TFG i TFM de ciències socials

Volem tamb√© agrair l’esfor√ß de les persones que han escollit el cam√≠ de les ci√®ncies socials, visibilitzar-lo m√©s enll√† de l’√†mbit acad√®mic i animar a les noves generacions a unir-se. L’aportaci√≥ cient√≠fica dels TFG i TFM a l’hora d’entendre la societat valenciana pot servir d’exemple per a les generacions futures de cient√≠fics socials. Per aix√≤, el repositori de TFG i TFM de La Comarca Cient√≠fica vol convertir-se en eixe punt d’encontre √ļtil i valu√≥s per als actuals i futurs cient√≠fics socials valencians.

T’agradaria publicar el teu TFG o TFM?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Cient√≠fica est√† obert a qualsevol persona que sustente el seu treball en qualsevol de les ci√®ncies socials abans esmentades i que el seu objecte d’estudi se situe dins del territori valenci√†.

Si √©s el teu cas, no dubtes a contactar-nos. Estarem encantats de parlar en tu i posar en valor el teu treball! ūüėČ