Ana de Sousa Selfa

Ana de Sousa Selfa

Ana de Sousa Selfa

📌
València Ciutat


647129530

📧
sousii15@gmail.com

Vaig estudiar Sociologia i Ciències polítiques a la Universitat de València. Al acabar vaig estudiar el màster de drets humans, democracia i justicia internacional (UV) i actualment estic acabant els estudis de dret (UNED). Estic cursant el màster de dret ambiental (Universitat Rovira i Virgili) i el de elaboració, gestió i avaluació de projectes socials (UNED).
Tinc experiència treballant a l’administratició pública, com a tècnica de projectes socioeducatius i com a educadora en l’àmbit musical.

Especialitats: Dret a la ciutat, Medi ambient, Drets Humans, Educació musical.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més