Ascensión Doñate-Martínez

Ascensión Doñate-Martínez

Ascensión Doñate-Martínez

Ascensión Doñate-Martínez

📌
València Ciutat


699625853

📧
ascension.donate@uv.es

Doctora en Ciències Socials i Llicenciada en Psicologia, tots dos títols per la Universitat de València. Treballa com a investigadora en l’Institut de Recerca Polibienestar de la Universitat de València des de l’any 2010.

Té experiència investigadora en àmbits relacionats amb l’envelliment, l’atenció soci-sanitària, les cures de llarga durada, tècniques d’estratificació de la població, gestió de pacients amb malalties cròniques, cures pal·liatives o millora de la qualitat assistencial.

Ha participat en més de 15 projectes d’I+D tant a nivell regional, com a nacional; i a nivell europeu finançats per programes com Horizon 2020, II i III Health, Ambient Assisted Living (AAL), III Daphne, Erasmus+ o COST Actions. Els resultats de les seues recerques s’han publicat en revistes recollides en ISI-Journal Citation Reports com Archives of Gerontology and Geriatrics o Atenció Primària; i també s’han presentat en més de 50 conferències nacionals i internacionals.

Ha col·laborat amb el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) com a experta avaluadora avaluant projectes KA2 i informes finals del programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Així mateix, ha estat investigadora visitant en el Departament de Salut Pública de l’Erasmus Medical Centri de Rotterdam (Holanda) i en la Facultat de Treball Social de la Universitat d’Islàndia.

Especialitats: Malalties cròniques, Cures pal·liatives, Persones majors, Avaluació de programes de salut.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més