Biel Navarro López

Biel Navarro López

Biel Navarro López

📌
Alt Palància


📧
bielnavar@ucm.es

Persona transmasculina no binària, graduada en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Treballa especialment qüestions de territori, gènere i tecnologia i societat.

Integrant del col·lectiu d’investigació “Indisciplinadas”, actualment treballant en un projecte anomenat “Cartografías de sentipensares en torno a la universidad y la academia: un proceso participativo con y para estudiantes de la Facultad de Ciencias Políticas y Sociología de la UCM” (2021).

Realitzador del documental: “Qué pasa con el cogollito? El barrio de Valdeacederas contra la especulación inmobiliaria” (2022) on es tracten les relacions socials del barri de Tetuan i les transformacions generades per la gentrificació del barri.

Participant del I Congrés Científic Internacional Edumeet 2020 sobre Transferències per la Innovació i en Canvi Pedagògic amb el projecte col·laboratiu: “Metodologías afectivas: cuidarnos y aprender en tiempos de pandemia”.


Especialitats: Territori, Gènere, Ciència i Tecnologia (CTS), Investigació Acció Participativa (IAP).

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més