Daniel Sendra Novajarque

Daniel Sendra Novajarque

Daniel Sendra Novajarque

📌
Horta Sud


696113314

📧
dsendra1996@gmail.com

Soc graduat en Ciències Polítiques i Administració Pública i en Sociologia per la Universitat de València. Des de 2020 porte endavant el projecte audiovisual “El *Politoloko” de divulgació online de Ciències Socials.

La meua formació es caracteritza per ser profundament interdisciplinària, tinc coneixements de l’ambit dret, l’economia, la història, la filosofia, la sociologia, l’antropologia i per descomptat la ciència política.

D’altra banda, la meua experiència dirigint projectes audiovisuals amb “El *Politoloko” em permet estar treballant constantment aptituds com la iniciativa pròpia, la creativitat, les tècniques d’investigació i la promoció de contingut en xarxes.

Vaig realitzar pràctiques formatives en les Corts Valencianes, en les quals vaig ser participe de la redacció de diverses intervencions en plens i comissions. A més, vaig desenvolupar un projecte propi per al disseny d’una plataforma interactiva de pressupostos, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat de la població valenciana als comptes de les seues institucions.


Especialitats:

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més