Juan Carlos Colomer Rubio

Juan Carlos Colomer Rubio

Juan Carlos Colomer Rubio

Juan Carlos Colomer Rubio

📌
València Ciutat


963983548

📧
juan.colomer@uv.es

Doctor en Història per la Universitat de València, Màster Interuniversitari en Història Contemporània i Màster en Recerca en Didàctiques Especifiques per la mateixa institució.

Ha estat becari FPU del ministeri d’Educació en el Departament d’Història Contemporània de la Universitat de València i docent d’educació formal i no formal durant més d’una dècada en diverses entitats de voluntariat valencianes. Especialitzat en història recent, les seues publicacions s’han ocupat sobre l’anàlisi de l’ensenyament de la història, els seus llibres de text o el disseny d’activitats educatives en nous suports digitals (TIC). A més, ha participat en diversos congressos i seminaris relatius a la seva especialitat, col·laborant en diversos projectes de recerca científica.

Ha realitzat estades a l’Harvard School of Education i ha estat professor convidat en la Universitat de Alagoas (el Brasil).

Especialitats: Transició espanyola, Construcció identitat valenciana, Educació i mitjans digitals, Ensenyament d’Història.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més