Manuel Culiáñez Celdrán

Manuel Culiáñez Celdrán

Pregunta La Comarca Científica

Manuel Culiáñez Celdrán

📌
Baix Segura


629635267

📧
mculianez@yahoo.es

Doctor en Història Medieval amb la tesi “Les relacions d’Oriola amb la frontera de Granada en el segle XV: la captivitat.” (2016)
Autor del llibre: “Benijòfer. Història d’un municipi del Baix Segura” (2007). Coautor de l’edició del quart tom de la sèrie “Oriola en els seus documents ” del P. Agustín Nieto, titulat “Moros i jueus a Oriola. Segles XIV – XVIII” (1997).
Autor de diversos articles de tant d’àmbit acadèmic com de divulgació en relació a Oriola i el Baix Segura, dels quals ressenya els més actuals:
“Consideracions socioeconòmiques sobre la captivitat en la davantera sud valenciana: una mirada global (segles XIV-XV).”, en Quaderns d’Història i Patrimoni Cultural del Baix Segura, nº9.
“Pere Tomàs, “alfaquech qui solia esser nostre…” La integració d’un convers a la frontera meridional del regne de València (1400-1421)”, en Anals de la Universitat d’Alacant.


Educador Social en la Fundació Diocesana San José Obrer des de 1995.
Ha estat regidor dels Verds entre 2007 i 2012 a l’Ajuntament d’Oriola. Regidor de Medi Ambient, Patrimoni Històric i Natural, Agricultura i Aigua a l’Ajuntament d’Oriola entre 2011 i 2012.

Especialitats: Historia medieval, Educació social.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més