Mar Pina Ureña

Mar Pina Ureña

Pregunta La Comarca Científica

Mar Pina Ureña

📌
València Ciutat


689321639

📧
marpina23@gmail.com

Sóc recent graduada en Dret i Ciències Polítiques. Vaig cursar les meus pràctiques curriculars en les conselleries d’Obres Públiques, Mobilitat i Urbanisme i, d’altra banda, en la Conselleria Habitatge i Emergència Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana. En ambdues vaig realitzar anàl·lisi de polítiques públiques i, a més, vaig contestar les preguntes orals, dirigides a les conselleries anteriorment nomenades, del Ple de Les Corts Valencianes.
Estic interessada en l’anàl·lisi de dades i de polítiques públiques, investigant l’impacte d’aquestes en la societat.

Especialitats: Anàl·lisi de polítiques públiques.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més