Marilia Natacha de Freitas Silva

Marilia Natacha de Freitas Silva

Marilia Natacha de Freitas Silva

📌
Alacantí


658508540

📧
mnsilva.ufc@gmail.com

Llicenciada en Geografia per la Universitat Federal de Ceará (2011). Mestratge en Geografia de la Universitat Federal de Ceará, amb beca CAPES-REUNI (2013). Té un Doctorat amb doble titulació. Doctorat en Turisme – Institut Universitário d’Investigacions Turístiques (IUIT) – Universitat d’Alacant / Espanya (UA), aprovat amb nota màxima (CUM LAUDE) i amb esment internacional i Doctorat en Geografia – Programa de Postgrau en Geografia – Universitat Federal de Ceará (2019 ). Doctorat finançat pel programa de Doctorat Complet de CAPES / el Brasil (2014 – 2019).

Actualment, es troba realitzant una passantia de postdoctorat en el Programa de Postgrau en Administració (*PPGA) vinculat al Programa de Desenvolupament de Postgrau (PDPG) en Amazônia Legal, en la Universitat Federal de Rondônia (UNIR) (2021 / actualitat) .

Exerceix com a Professora Col·laboradora del Programa de Postgrau en Administració (PPGA), a UNIR (2021). Va exercir com a Professor Col·laborador Honorífic del Departament de Sociologia I, de la Universitat d’Alacant (2017 – 2020). Té experiència en Docència en Educació Superior, Metodologia Científica, Geografia Urbana, Sociologia i Geografia del Turisme, Geografia Costanera, Governança i Arranjaments interorganitzacionals i Vulnerabilitat Social. Treballa en l’àrea de Geografia i Estudis Multidisciplinaris, amb èmfasis en temes urbans: Urbanització Costanera, Governança i Polítiques Públiques, Planificació Urbana Estratègica, Desenvolupament Humà i Vulnerabilitat Social.


Especialitats: Planificació del territori, Vulnerabilitat social, Desenvolupament humà, Mètodes i tècniques d’avaluació.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més