Neus Salvador Costa

Neus Salvador Costa

Neus Salvador Costa

📌
Horta Sud


0044 7521630862

📧
neussalvadorcosta@gmail.com

Màster en Estudis Internacionals i Diplomacia, School of Oriental and African Studies, (University of London, 2015-2017) i Doble Llicenciatura en Sociologia i Ciències Polítiques i de l’Administració, (Universitat de València, 2009-2015).

Investigació Qualitativa, System Analytic, Londres des de novembre de 2019. Faig recerca qualitativa en el camp de la medicina, salut pública i industria farmacèutica a nivell global, especialització en mercats tal com Nord Amèrica, Europa i Amèrica Llatina. Recerca sobre diverses patologies mèdiques i sistemes de salut. Identificació de líders d’opinió a la comunitat mèdica global. Membre del grup de Diversitat i Inclusió de System Analytic on assessorem l’agència en polítiques d’igualtat internes.

Investigació Qualitativa i Quantitiva, i Anàlisi de Negocis, Freelance, Març 2018-Novembre 2019. Ací vaig conduir projectes d’investigació qualitativa i quantitativa sobre diversos mercats (salut, tecnologia, infraestructura industrial, educació, i art i cultura), per a empreses com Bain&Co, PwC, Finalta, CIL Management Consulting, i OC&C, entre d’altres.

Investigació per a Unicef Child Protection, New York, Voluntariat, Juliol – Novembre 2018. Es tracta d’un projecte d’Unicef per a recollir tota la literatura acadèmica i normativa disponible sobre el registre civil de nadons a Amèrica Llatina i la protecció que ofereix als xiquets.

Sóc Cofundadora i Secretaria de l’Organització de ValenciansUK.

Especialitats: Recerca Social, Política i de Mercats, Relacions Internacionals, Gènere, Salut Pública.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més