Pau Mateu Samblás

Pau Mateu Samblás

Pau Mateu Samblás

Pau Mateu Samblás

📌
Plana Alta


📧
pmateu@protonmail.com

Doctor en Aspectes Socials de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona. Ha impartit docència com a professor especialista a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), i com a professor associat a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL). És investigador del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) i soci de la Asociación Española de Investigación Social Aplicada al Deporte (AEISAD). Ha treballat com a tècnic a l’Observatori Català de l’Esport i com a tutor acadèmic d’esportistes d’elit.

Ha participat en diversos projectes competitius (Erasmus+ Sport, I+D+i, etc.) relacionats amb qüestions com la carrera dual (combinació d’esport d’elit i educació), els beneficis socials de l’activitat física en el medi natural, l’homosexualitat a l’educació física i l’esport. També ha desenvolupat estudis per a entitats com la Federació Catalana de Basquetbol..

Especialitats: Sociologia de l’Esport, Psicologia de l’Esport.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més