La Comarca Científica

Publica el teu TFG o TFM

T’agradaria publicar el teu TFG o TFM? La Comarca Científica està oberta a la recepció de Treballs de Final de Grau i Treballs de Final de Màster amb l’objectiu de posar en valor i difondre el coneixement científic produït a les facultats de ciències socials.

Requisits per a publicar el teu TFG o TFM

Els requisits per a publicar el teu Treball de Final de Grau o Treball de Final de Màster en La Comarca Científica són els següents:

  1. Els treballs han d’estar subjectes a temàtica estrictament valenciana. Volem entendre què ocorre a les comarques valencianes des del punt de vista científic.
  2. Els treballs han d’estar elaborats des de les ciències socials i poder categoritzar-se per una de les seues branques: antropologia, ciència política, criminologia, economia, geografia, història, psicologia o sociologia.

Què necessites enviar-nos?

No volem que el teu TFG o TFM quede oblidat en un calaix. Tampoc en una pàgina web estàtica amb poc de tràfic web. El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està optimitzat per tal de trobar-se ràpidament pels motors de recerca d’internet. A més a més, considerem important que l’autor o l’autora del treball puguen ser reconeguts i contactats pel seu treball.

Per eixos motius per a publicar el teu TFG o TFM hauràs de completar el formulari enviant-nos:

  1. El teu TFG o TFM en format .pdf
  2. Una foto teua amb la portada del TFG o TFM
  3. Un resum d’un mínim de 300 paraules
  4. Un vídeo de 40-60 segons on et presentes a tu, al teu TFG o TFM i la temàtica que abordes (opcional).

Ompli el següent formulari

    Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més