Rafael Castelló Cogollos

Rafael Castelló Cogollos

Rafael Castelló

Rafael Castelló Cogollos

📌
la Safor


689673011

📧
rafael.castello@valencia.edu

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. Va obtenir el grau de Doctor en Sociologia el 1999, amb una tesi sobre les identitats nacionals i l’estructura social al País Valencià.
Va exercir de periodista econòmic en el setmanari El Temps entre 1987 i 1988. El 1989 va ser contractat en la Universitat de València pel Departament de Sociologia i Antropologia social. I Ara és Professor Titular d’Universitat. És director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, des de 2012. I, des de juny de 2019, també és codirector de la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València.
Com a investigador, ha treballat sobre les identitats nacionals, les pràctiques lingüístiques, la demografía i la sociologia política aplicades al País Valencià.

Especialitats: Nacionalismes, Tècniques quantitatives d’investigació social, Estructura social valenciana, Sociologia de la llengua.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més