Sela Andreu Muñoz

Sela Andreu Muñoz

Sela Andreu Muñoz

Sela Andreu Muñoz

📌
València Ciutat


626508469

📧
sela.andreu.oz@uv.es

Llicenciada en Sociologia i Ciències Polítiques per la Universitat de València, Màster en Urbanisme i Planificació territorial per la Université Libre de Bruxelles i Màster en Igualtat i Gènere en l’Àmbit Públic i Privat de la Universitat Jaume I.

Ha treballat en l’Administració pública en l’elaboració de diagnòstics i en la implementació de plans d’igualtat, dissenyat campanyes de sensibilització i impartit formació sobre gènere i diversitat. Compta també amb experiència en l’àmbit de les polítiques urbanes i de participació ciutadana, com ara la redacció de les EDUSI de Xàbia i Sueca, i en estratègies de dinamització comunitària i de treball amb grups en situació d’exclusió social en el marc del projecte “Comunitat intercultural” en el barri de l’Alquerieta d’Alzira.

Actualment treballa com a tècnica de diversitat a la Universitat de València, on s’ha especialitzat en la gestió de polítiques públiques en matèria de diversitat afectivosexual, de gènere i familiar, ètnicocultural i religiosa des d’una perspectiva interseccional.

Especialitats: Igualtat en la diversitat, Gènere i interseccionalitat, Urbanisme, Participació ciutadana.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més