Sergio Badenes Placencia

Sergio Badenes Placencia

Pregunta La Comarca Científica

Sergio Badenes Placencia

📌
Plana Baixa


618308203

📧
badenes.sergio@gmail.com

Graduat en història per la Universitat de València (UV): 2015-2019. Màster interuniversitari d’Arqueologia Clàssica per la Universitat Rovira i Virgili (URV), Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): 2019-2021. Actualment cursant el màster en gestió cultural de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat de Girona (UdG). Per això, estic especialitzat en arqueologia romana, arqueomorfologia i arqueologia del paisatge.

He participat en diferents projectes de recerca arqueològica en diferents punts de la geografia de la península Ibèrica: “Arqueologia dels paisatges culturals de muntanya a les capçaleres del Ter i del Segre (Ripollès-Cerdanya) (2022-2025). Projecte Quadriennal, Generalitat de Catalunya”; “Arqueologia dels paisatges culturals de muntanya a les capçaleres del Ter i del Segre (Ripollès-Cerdanya) (2018-2021). Projecte Quadriennal, Generalitat de Catalunya”; “Evolució del poblament i ús del territorial Prepirineu oriental durant la prehistòria recent (8.000-900 cal ANE): anàlisi arqueoecològica de les dinàmiques de canvi social i de la gestió dels recursos naturals. Realitzat pel laboratori d’arqueozoologia de la UAB”; “Husun y Qura. Bases para un estudio del pasado andalusí en el sur de Aragón (ss.II/VIII-VI/XII). El poblamiento”. Realitzat per la Diputació de Terol. També he participat com a ponent en diferents jornades d’arqueologia com Jornades de joves investigadors en estudis humanístics del 2021 i les Jornades de Joves en Investigació arqueològica en l’any 2022.

Des del febrer del 2022 soc arqueòleg adscrit al Grup d’Investigació d’Arqueologia del Paisatge de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (GIAP-ICAC). A més, des del novembre del 2022 soc també doctorand al darrer centre de recerca i a la Universitat Rovira i Virgili.


Especialitats: Arqueologia romana, Arqueomorfologia, Arqueòleg de paisatge.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més