Vicent Flor i Moreno

Vicent Flor i Moreno

Vicent Flor i Moreno

Vicent Flor i Moreno

📌
València Ciutat


📧
vicent.flor@valencia.edu

Llicenciat en ciències polítiques i sociologia; llicenciat en antropologia social i cultural (totes dues per la UNED) i doctor en sociologia per la Universitat de València. Des de 2000 és professor de sociologia de la Universitat de València (ara en excedència) i des de 2015 director de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. Ha treballat de gestor cultural al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat de 1998 a 2015.

Les seues línies de recerca principals se centren en temes de sociologia política i de sociologia de la cultura.

És autor, a banda de publicacions en revistes científiques, dels llibres “Noves glòries a Espanya. Anticatalanisme i identitat valenciana” (2011), “Societat Anònima. Els valencians, els diners i la política” (2015) i “Nosaltres som el València. Futbol, poder i identitats” (2020), tots tres editats per Afers.

Especialitats: Sociologia de la cultura, Sociologia dels museus i institucions culturals, Sociologia política/sociologia del poder, Sociologia dels nacionalismes i de les identitats nacionals i regionals.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més