El sociòleg Alexis Lara, entre els aspirants al VIII Premi Talent Jove

El sociòleg Alexis Lara, entre els aspirants al VIII Premi Talent Jove

El sociòleg podria ser el primer científic social en aconseguir el Premi de Levante-EMV i Bankia valorat en 6.000€ pel projecte de divulgació científica “La Comarca Científica”.

Alexis Lara es troba entre els 40 aspirants a la octava edició del Premi Talent Jove en la categoria de ciència. De fet, el riberenc és l’únic professional que reivindica la ciència social d’entre un ampli ventall de químics, biòlegs i altres perfils de les ciències naturals.

Del 7 de desembre de 2020 fins al 7 de gener del 2021 les candidatures podran ser votades per sufragi popular, entre les quals es troba la candidatura del sociòleg algemesinenc a la qual es pot accedir i donar suport en este enllaç. Els aspirants que hagen rebut més vots passaran a la següent ronda on un jurat expert determinarà quins seran els guanyadors de l’octava edició dels premis.

“En La Comarca Científica reivindiquem el paper central de les ciències socials per a explicar la realitat, i ara ho fem amb més convicció que mai davant la proliferació de fake news i teories conspiranoiques”, explica Lara, qui al mateix temps ha expressat la seua il·lusió perquè el projecte que coordina puga aconseguir este reconeixement a la trajectòria de divulgació científica que porta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més