Alexis Lara Climent

Alexis Lara Climent

Alexis Lara Climent

Alexis Lara Climent

📌
Ribera Alta i València Ciutat


666683952

📧
laracliment.alexis@gmail.com

Alexis Lara Climent és sociòleg amb premi extraordinari per la Universitat de València i Màster en Comunicació, Cultura, Societat i Política per la UNED. Ha estudiat i treballat a l’estranger en diverses ocasions (Regne Unit, Portugal i Malta).

Ha exercit com a professor associat del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, com a director de comunicació en diverses campanyes electorals municipals, així com a consultor i assessor polític. Ha treballat en departaments de premsa d’institucions públiques i privades. La seua carrera professional també ha estat marcada pel màrqueting digital i el posicionament web, exercint com a Executiu SEO a Malta.

Va fundar i coordinar la plataforma de debat i democràcia participativa Algemesí al Debat (2013-2016) i també el col·lectiu de divulgació científica La Comarca Científica (2017 – actualment). També és el president del braç associatiu de la plataforma, La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials on ha treballat en alguns projectes d’investigació social i d’innovació educativa.

Participa en diversos mitjans de comunicació en qualitat d’analista polític, com ara bé la ràdio i la televisió d’À Punt o el Grup La Veu amb vídeos de temàtica comarcal. També ha col·laborat en premsa digital amb articles d’opinió i anàlisis electorals d’àmbit comarcal i municipal. En l’actualitat és membre del Consell de la Ciutadania de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

És l’autor del llibre “Negacionisme de gènere. Auge, expansió i mites de l’antifeminisme” publicat per la Institució Alfons el Magnànim i amb pròleg de Rocío Vidal del canal de divulgació científica “La Gata d’Schrödinger”. Un llibre de caràcter divulgatiu, principalment sociològic.

Al seu perfil de Twitter es poden trobar missatges de divulgació científica vinculats a les ciències socials, de comunicació i de política general.

Especialitats: Comunicació política, Sociologia i Opinió pública, Participació ciutadana, Anàlisi política i electoral.

6 Comments

  1. Pingback: Eleccions 2023 | Debat a la Facultat de Ciències Socials UV

  2. Pingback: Debat Eleccions 2023 | Una mirada des de les ciències socials

  3. Pingback: L'origen de les comarques valencianes | Col·laboració amb DLV

  4. Pingback: Les primeres propostes comarcals | Col·laboració amb Aula Codi

  5. Pingback: Identitat i consciència comarcal | Entrevista a Vicent Baydal

  6. Pingback: Presentació Negacionisme de gènere - La repartidora

Comments are closed.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més