Alexis Lara Climent

Alexis Lara Climent

📌
Ribera Alta i València Ciutat


666683952

📧
laracliment.alexis@gmail.com

Alexis Lara Climent és sociòleg amb premi extraordinari per la Universitat de València i Màster en Comunicació, Cultura, Societat i Política per la UNED. Ha estudiat i treballat a l’estranger en diverses ocasions (Regne Unit, Portugal i Malta).

Ha exercit com a professor associat del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, com a director de comunicació en diverses campanyes electorals municipals, així com a consultor i assessor polític. Ha treballat en departaments de premsa d’institucions públiques i privades. La seua carrera professional també ha estat marcada pel màrqueting digital i el posicionament web, exercint com a Executiu SEO a Malta.

Va fundar i coordinar la plataforma de debat i democràcia participativa Algemesí al Debat (2013-2016) i també el col·lectiu de divulgació científica La Comarca Científica (2017 – actualment).

Participa en diversos mitjans de comunicació en qualitat d’analista polític, com ara bé la ràdio i la televisió d’À Punt. També ha col·laborat en premsa digital amb articles d’opinió i anàlisis electorals d’àmbit comarcal i municipal.

Al seu perfil de Twitter es poden trobar missatges de divulgació científica vinculats a les ciències socials, de comunicació i de política general.

Especialitats: Comunicació política, Sociologia i Opinió pública, Participació ciutadana, Anàlisi política i electoral.