Andrés Felici Castell

Andrés Felici Castell

Pregunta La Comarca Científica

Andrés Felici Castell

📌
Ribera Alta


620098999

📧
andres.felici@uv.es

Llicenciat en Història de l’Art (2009), màster en Història de l’Art i Cultura Visual (2010), obtenint en ambdós premi extraordinari, en l’any 2017 va llegir la seua tesi doctoral titulada “La santidad local valenciana: la tradición de sus imágenes y su alcance cultural”, un pioner estudi sobre les figures dels venerables valencians i les seues imatges.

Ha sigut becari del Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València amb la beca FPU entre els anys 2010 i 2014. És membre del grup APES d’investigació, col·laborant amb el projecte “Los Tipos Iconográficos, descripción diacrónica”, on ha escrit diversos capítols sobre l’activitat angèlica.

També ha realitzat diversos estudis i ponències sobre tipus iconogràfics de sants i sobre aspectes històrics, artístics, folklòrics, musicals i culturals de la seua localitat natal, Algemesí.

En l’actualitat compagina la seua activitat investigadora amb la docència en educació secundària al col·legi Ave Maria de Carcaixent, on l’any 2018 va ser guardonat amb el premi nacional d’innovació educativa “Educatividad”, de l’editorial Santillana.

Especialitats: Història de l’Art, Iconografia, Música tradicional valenciana, Festes d’Algemesí.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més