Asensio Garcia Machi

Asensio Garcia Machi

Asensio Garcia Machi

Asensio Garcia Machi

📌
Ribera Alta


647696166

📧
amachi@nodo50.org

Metge i sociòleg. Vaig estudiar Medicina, i treballe en un Centre de Salut Pública en Alzira, en concret en Promoció de la Salut. El 1997 vaig viure en Ourense i per primera vegada em vaig matricular en Sociologia, perquè té un paregut a la Salut Pública, com els mètodes d’investigació, l’ús de l’estadística, etc.
Fa uns 4 anys que vaig finalitzar els estudis de Sociologia en la UNED, i vaig gaudir molt del seu estudi. Ara estic cursant en la UNED Ciències Polítiques.
És per mi un plaer compartir experiències amb aquesta plataforma.

Especialitats: Medicina.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més