La Comarca Científica

QUÈ FEM? | La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials.La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials realitza les seues actuacions dins de l’àmbit de les comarques valencianes, i ho fem així perquè creguem en estes estructures com a espais fonamentals per a la vertebració territorial. La comarca, com un espai geogràfic, cultural i històric supralocal és una concepció territorial capaç de vertebrar la societat valenciana a través d’una identitat social que mira més enllà de l’àmbit municipal. I ho fem des de les ciències socials, com l’antropologia, la ciència política, la criminologia, l’economia, la geografia, la història, la psicologia o la sociologia, perquè considerem que més enllà de la mera opinió existeixen el rigor, les dades, els estudis empírics i les escoles de pensament.

La nostra plataforma és multimèdia, amb una clara aposta pel contingut audiovisual. Entenem que en un context mediàtic i informatiu especialment veloç i cada vegada més específic i amb unes audiències més i més segmentades, el material de la nostra associació ha de presentar-se de la manera més atractiva possible, apel·lant a l’acadèmia com a veus expertes i professionals de les ciències socials, però adreçant-nos a un públic més general que no necessàriament estiga familiaritzat ni en el món universitari ni en l’acadèmic. L’objectiu és superar les bombolles informatives i els nínxols d’audiència tancats per a, d’una manera més transversal, impregnar les esferes socials d’una cultura científica que faça front a la desinformació, les fake news i els negacionismes imperants en l’era digital.

Amb tot, La Comarca. Associació divulgativa de ciències socials també vol ser un espai d’utilitat per a científics i científiques socials en particular així com per a la societat valenciana en general. Per això, en la pàgina web habilitem recursos útils per als professionals de la comunicació, les empreses, els investigadors/es i l’estudiantat que posen en contacte uns amb els altres i possibiliten la creació de noves xarxes.

Estes són les nostres ACTIVITATS com a associació i que també podreu trobar als Estatuts:

  1. Reunions.
  2. Formacions.
  3. Conferències i esdeveniments.
  4. Creació i difusió de contingut en línia.
  5. Creació i difusió de material audiovisual.
  6. Publicacions.
  7. Qualsevol altra activitat que siga apropiada per assolir les finalitats de “La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials”.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més