Carla Borrás Ferragud

Carla Borrás Ferragud

Carla Borrás Ferragud

📌
Ribera Alta


665187181

📧
carla-bo-fe@hotmail.com

Graduada en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València, i realitzant el Màster d’Estudis de Dones, Gènere i Ciutadana a l’IIEDG de Catalunya.

Actualment tècnica de projectes a la Fundació Horta Sud, entitat cívica comunitària que treballa per l’enfortiment del moviment associatiu. Coordine l’Escola d’Associacions, branca que reforça la formació, informació, assessorament i dinamització de les associacions.

Amb experiència en consultoria en responsabilitat social, igualtat i participació, tant per al sector públic com privat. I especialitzada acadèmicament en metodologies de participació ciutadana.

El meu projecte professional se centra en l’interès personal per les polítiques públiques, on la ciutadania és el centre, i el foment de l’associacionisme i la intel·ligència col·lectiva es tornen fonamentals per a la transformació social. L’experiència en atenció ciutadana, així com en moviments associatius estudiantils i feministes m’han impulsat a seguir aquest camí.

Especialitats: Anàlisi i avaluació de polítiques públiques, Igualtat, Associacionisme, Participació ciutadana.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més