Carla Borrás Ferragud

Carla Borrás Ferragud

Pregunta La Comarca Científica

Carla Borrás Ferragud

📌
Ribera Alta


665187181

📧
carla-bo-fe@hotmail.com

Graduada en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València. Actualment treballant a l’EQUÀLITAT, participació i igualtat on ocupe el càrrec de consultora d’igualtat.

El desenvolupament del meu treball com a politòloga implica un ampli ventall d’activitats de suport als departaments de responsabilitat social, transparència i participació. En aquest últim àmbit especialitzada acadèmicament, amb el Treball de Fi de Grau amb el qual vaig acabar els meus estudis aquest mateix any, i estudie metodologies de participació ciutadana.

El meu projecte professional se centra en l’interès personal per les polítiques públiques, on la ciutadania és el centre. La meva experiència en atenció ciutadana, així com en moviments associatius estudiantils i feministes m’han impulsat a seguir aquest camí.

Especialitats: Anàlisi i avaluació de polítiques públiques, Gènere, Participació ciutadana.