Fernando Ntutumu Sanchis

Fernando Ntutumu Sanchis

Fernando Ntutumu Sanchis

Fernando Ntutumu Sanchis

📌
Horta Sud


652949695

📧
fernando.ntutumu@gmail.com

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València, completant els seus estudis en l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona i obtenint posteriorment el títol de Màster Universitari en Democràcia i Govern per la Universitat Autònoma de Madrid.

Especialitzat en anàlisi política, ha col·laborat amb diversos mitjans nacionals (El País, Infolibre o Público) i regionals (Levante EMV, Levante Radio 97.7), i treballat com a investigador en ciència política per a la UV. A més, durant els últims anys ha treballat com a consultor en matèria de política europea de transports per a la Generalitat Valenciana, en govern obert i comunicació per a diverses Entitats Locals, i com a assessor polític i institucional en la direcció de la Universitat de València.

Especialitats: Comunicació i discurs, Relacions institucionals, Teoria política, Drets humans.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més