La Comarca Científica

Donacions. Fes una aportació per la divulgació científica valenciana.

La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials és una entitat necessaria en moments com l’actual, d’incertesa, de desafecció política, de fake news, de negacionismes i de desconfiança mediàtica. Cal recuperar el paper central de la ciència, i en particular de la ciència social, com a explicació d’allò que ocorre en les comarques valencianes.

Si estàs cansat/da de l’opiniologia i la todologia i penses que les ciències socials són alguna cosa més que això, fes una aportació econòmica a La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials.

Ajuda’ns a posar en valor les ciències socials per a millorar la comprensió del nostre entorn.
Col·labora en la lluita contra la desinformació, els negacionismes i la todologia.
Dona suport a un projecte arrelat al territori i que treballa per la vertebració territorial.

  Mitjançant l'enviament de les meues dades personals confirme que he llegit i accepte la gestió de dades de La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials.
   
  Les teues dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular «La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials». La finalitat del tractament de les teues dades en este fitxer és el manteniment de la teua relació com a persona associada amb els fins concrets establerts als estatuts. Les dades podran ser utilitzades per a enviar-te informació que esperem que siga del teu interés, així com sobre les activitats de l'associació. Pots exercir el teu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i si cal, d'oposició, enviant un correu electrònic, indicant a l'assumpte «PROTECCIÓ DE DADES», a l'adreça electrònica: info@lacomarcacientifica.com


  Per a fer efectiva la teua aportació cal fer una transferència especificant el nom de la persona + “donació La Comarca-Associació” al número de compte:

  ES73 3159 0066 9128 1997 5224

  Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més