Julia Sanchis Sánchez

Julia Sanchis Sánchez

Julia Sanchis - politòloga

Julia Sanchis Sánchez

📌
Camp de Túria


627893594

📧
sanchisjuliasanchez@gmail.com

Llicenciada en Sociologia i Ciències Polítiques per la Universitat de València amb experiència professional en l’administració pública, el tercer sector i el sector privat. 

Experta en Avaluació de Polítiques Públiques (US) i especialista en Govern Obert (ULL), participa a través de col·laboracions externes facilitant espais d’intercanvi d’experiències i aprenentatges com els tallers d’Incidència Política (Oxfam Intermón), Per uns governs visibles (Ca Revolta) o les formacions en Innovació democràtica i govern obert i Missions i Govern Obert (Florida Universitaria i Ajuntament de València). 

Consultora de gènere per compte propi i per compte d’altres desenvolupant tasques relacionades amb el disseny i la implantació de plans d’igualtat en administracions públiques, entitats del tercer sector i empreses privades així com en la formació i la incorporació de la perspectiva de gènere i l’enfocament basat en drets humans. Especialitzada en Agent d’Igualtat (UJI) i en violència de gènere des d’un enfocament interdisciplinar (UC3M).  

Professora associada al Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València (2019 – 2020) i docent al Curs d’Expert Universitari en Educació per a la Ciutadania Democràtica i els Drets Humans (2020 – 2021). 

Tècnica de projectes a diferents organitzacions del tercer sector, actualment treballa a la Fundació Pau i Solidaritat PV desenvolupant tasques relacionades amb la identificació, la formulació, l’execució i el seguiment de projectes i programes dins de l’Àrea d’Educació per al Desenvolupament i Sensibilització.  

Membre de La Comarca Científica, de l’Associació Professional de Consultoria de Gènere (ACPGénero) i vocal a la Junta Directiva de la Coordinadora Valenciana d’ONGD (CVONGD).  

Especialitats: Gènere, Violències masclistes, Avaluació de polítiques públiques, Govern Obert.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més