Elsa Olmeda Rodríguez

Elsa Olmeda Rodríguez

Pregunta La Comarca Científica

Elsa Olmeda Rodríguez

📌
València Ciutat


663911615

📧
elsa.ol.ro@gmail.com

Sociòloga, amb màster en bioestadística. Actualment em trobe realitzant el màster de professor de secundària en l’especialitat d’Intervenció Soci-Comunitària en Formació Professional.

Tinc experiència en recerca en el camp de la formació, tant en necessitats formatives en diferents sectors econòmics, com en l’estudi dels períodes de transició al mercat laboral per col·lectius vulnerables, així com en l’impacte de la formació.
A més, he treballat en l’àrea de la promoció econòmica, dissenyant estratègies territorials en foment de l’ocupació. He tingut contacte amb l’empresa privada, fent treball de camp en estudis de mercat.

Així mateix, per diferents programes i beques, he fet diversos estudis per a la Generalitat Valenciana (estudi qualitatiu a emprenedors) i per a l’Ajuntament de València (estudi quantitatiu a Persones Sense Llar i estudi qualitatiu sobre la integració de les i els fills de famílies immigrants). Domine el valencià i l’anglès, així com diferents programes de tractament de dades: Excel, SPSS i RStudio.

Actualment treballe com a investigadora a la Universitat de València, en la facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, fent un estudi sobre les Escoles de Segona Oportunitat.

Especialitats: Estadística, Ensenyament, Formació Professional, Promoció econòmica.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més