La Comarca Científica

Ideologia. Identitat | Esbossos Socials nº 1

Ideologia. Identitat.

Esbossos Socials | Número 1

Revista editada en la ciutat de València per La Comarca Científica.

La metodologia docent basada en la recerca proporciona unes potencialitats i qualitats formatives en els processos d’ensenyament-aprenentatge de l’alumnat. Des d’este plantejament, en l’assignatura “Estructura i canvi social al País Valencià” del Departament de Sociologia i Antropologia de la Universitat de València, juntament amb La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials, proposem la revista “Esbossos socials. Estructura social del País Valencià”, que pretén ser una eina d’aprenentatge alhora que contribuir a la divulgació del coneixement científic que té per objecte d’estudi el territori valencià.

En este primer monogràfic, titulat “Ideologia. Identitat“, es recullen els articles de l’alumnat de l’assignatura dels cursos 2018/19, 2019/20 i 2020/21, que analitzen la realitat valenciana fent ús d'”Enquesta de valors” (2017), elaborada per la Generalitat Valenciana.


Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més