Gonzalo Guillén Tarín

Gonzalo Guillén Tarín

Gonzalo Guillén Tarín

Gonzalo Guillén Tarín

📌
la Foia de Bunyol


648030178 

Politòleg i consultor internacional. Ha dirigit i col·laborat en diferents projectes de cooperació internacional i de solidaritat.

Com a consultor internacional ha treballat i col·laborat amb diferents institucions i entitats de caràcter estatal i internacional.

És col·laborador en diverses publicacions i va ser director de la revista de pensament i acció social Lectures de L’Institut Obrer editada per l’entitat memorialista Institut Obrer de València. Va publicar, junt amb el politòleg Antonio Montiel, el llibre “Acord del Botànic”, editat per Balandra Edicions.

Actualment desenvolupa la seua activitat professional en la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, exercint les funcions d’assessor en matèries relacionades amb la cooperació internacional, la memòria democràtica, el foment de l’autogovern i la responsabilitat social.


Especialitats: Política Local i Autonòmica, Descentralització territorial, Memòria Democràtica, Cooperació internacional.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més