Iñaki Pérez Rico

Iñaki Pérez Rico

Iñaki Pérez Rico

Iñaki Pérez Rico

📌
Vinalopó Mitjà


615552445

📧
iperezrico3@gmail.com

He estudiat història en la Universitat d’Alacant, amb dues experiències a l’estranger: Primer amb una beca Erasmus en la Université Sorbonne Nouvelle (París III), en la qual vaig poder tindre major grau de coneixement dels períodes de la Pau Armada, I Guerra Mundial, entreguerres, II Guerra Mundial i Guerra Freda. Posteriorment, vaig estar en Badia Blanca (l’Argentina) fent una curs de política, història, literatura i cultura llatinoamericana en la Universidad Nacional del Sur, a més de fer classes d’història i cinema amb l’associació Envion-Stella Maris en un barri de baixos recursos.


Paral·lelament, he estat involucrat en el moviment memorialistic de les comarques del sud, en les quals he col·laborat per al coneixement i posada en valor d’aquells llocs que van tindre rellevància en els últims mesos de la Guerra d’Espanya i en la posterior repressió de la dictadura en finalitzar.


En l’actualitat sóc Director General de Qualitat Democràtica en la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, que té les competències de Memòria Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Especialitats: Història contemporània, Memòria, Llatinoamèrica

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més