Martí Manzano Moliner

Martí Manzano Moliner

Martí Manzano Moliner

Martí Manzano Moliner

📌
Alt Maestrat


666698209

📧
martimmtrg@gmail.com

Martí Manzano és originari de Tírig (l’Alt Maestrat), doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del grup de recerca GEPS-UAB.

Les principals àrees d’interès del seu treball en sociologia de l’educació són les interaccions dels eixos de desigualtat de classe, migració i ètnia, les trajectòries i transicions educatives i els vincles entre identitats socials i escolars. També ha investigat i publicat en àrees com el màrqueting escolar, la innovació educativa i la segregació.

En la seua tesi doctoral (Ícaro en la Escuela: los hijos e hijas de la migración marroquí y pakistaní en la transición hacia la educación postobligatoria) s’interessa per la distribució desigual d’oportunitats educatives en funció dels eixos de desigualtat estructurals dels que parteix l’alumnat i de les negociacions i agències que els i les joves articulen al llarg de les seues trajectòries educatives.

Tanmateix, Martí ha col·laborat en projectes de recerca nacionals i internacionals sobre l’abandonament escolar prematur, les transicions educatives, resultats d’aprenentatge i segregació escolar.

A més, codirigeix un projecte de divulgació de la sociologia dels territoris de parla catalana en format pòdcast: el Coses Dites, disponible en plataformes com Spotify i Ivoox.


Especialitats: Sociologia de la Educació, Sociologia de les Identitats, Sociologia de la Migració, Metodologies Visuals.


Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més