Juan Lozano Benavent

Juan Lozano Benavent

Juan Lozano Benavent

📌
Ribera Alta


727798836

📧
juanlozano9749@gmail.com

La realització del Grau en Sociologia (2015-2019) em va permetre canalitzar certes inquietuds i preguntes que tenia sobre el món en el que vivim.

Així doncs, vaig acabar el Grau en Sociologia especialitzant-me en dos dels temes que més curiositat i ganes d’enfocar el meu futur tenia. Aquests temes foren, d’una banda, l’associacionisme barrial, el qual vaig estudiar al meu TFG a través del consum cultural a Benimaclet (València). D’altra banda, vaig realitzar les pràctiques del Grau al CAR (Centre d’Acollida al Refugiat) en Mislata, on vaig realitzar un treball sobre la provinença dels residents del centre i el seu anàlisi a través d’una sèrie de variables, abordant especialment la de gènere.

Finalment, em trobe realitzant actualment el 2º Curs del Màster de Cooperació al Desenvolupament de la UV a la especialització de Planificació Integral de Desenvolupament Local.
La realització d’aquest Màster m’ha permés aproximar-me més a fons en les desigualtats globals i les condicions locals de diferents paisos, pel que crec que es necessària l’actuació conjunta de tots/es per canviar aquestes realitats.

Especialitats: Cooperació al Desenvolupament i Desenvolupament Local, Migracions i Refugiats, Associacionme, Moviments socials.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més