Presentació. La recerca com a procés d’ensenyament-aprenentatge

Presentació. La recerca com a procés d’ensenyament-aprenentatge

La publicació d’estre treball en la revista Esbossos Socials ha estat possible gràcies a la col·laboració del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la UV i La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials.

⚠ Recorda citar l’autoria del text si l’utilitzes en les teues investigacions!


Castelló, R., Faus-Bertomeu, A., Obiol, S. (2023). “Presentació. La recerca com a procés d’ensenyament-aprenentatge: La revista ‘Esbossos Socials. Estructura Social al País Valencià'”. Esbossos Socials. Estructura Social del País Valencià, nº 1, e1


Resum

La metodologia docent basada en la recerca proporciona unes potencialitats i qualitats formatives en els processos d’ensenyament-aprenentatge de l’alumnat. Des d’este plantejament, en l’assignatura “Estructura i canvi social al País Valencià” proposem la revista “Esbossos socials. Estructura social del País Valencià”, que pretén ser una eina d’aprenentatge alhora que contribuir a la divulgació del coneixement científic que té per objecte d’estudi el territori valencià.

En este primer monogràfic, titulat “Ideologia. Identitat“, es recullen els articles de l’alumnat de l’assignatura dels cursos 2018/19, 2019/20 i 2020/21, que analitzen la realitat valenciana fent ús d’”Enquesta de valors” (2017), elaborada per la Generalitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més