La Comarca Científica

Repositori de TFG i TFM de Geografia Valenciana

El repositori de TFG i TFM de ciències socials de La Comarca Científica compta amb el seu espai propi per als Treballs de Final de Grau i Treballs de Final de Màster de geografia. Ací trobareu tots els treballs destacables que expliquen les comarques valencianes des d’esta ciència social.

Repositori de TFG i TFM de geografia valenciana


Consulta els TFG i TFM de Geografia Valenciana

A continuació pots consultar els TFG i TFM de Geografia Valenciana. Abans de descarregar-los, pots fer clic al botó “Vídeo Presentació” per trobar un breu resum i un vídeo de presentació de l’autor/a del treball.

⚠ Recorda citar a l’autor/a del treball així com a La Comarca Científica si fas ús del TFG o TFM per les teues investigacions o articles!


Estudi dels aprofitaments hídrics a Algemesí (Ribera Alta). Miquel Sanchís.

Miquel Sanchis

Categoria de TFM.

Universitat de València.

Paraules clau: La Ribera Alta, usos urbans de l’aigua, activitat agrària, educació ambiental.T’agradaria publicar el teu TFG o TFM de Geografia Valenciana?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està obert a qualsevol persona que analitze el territori o la societat valenciana des de les ciències socials. No dubtes a contactar-nos per a enviar-nos el teu treball. El teu esforç mereix un reconeixement!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.