La Comarca Científica

Repositori de TFG i TFM d’Antropologia Valenciana

El repositori de TFG i TFM de ciències socials de La Comarca Científica compta amb el seu espai propi per als Treballs de Final de Grau i Treballs de Final de Màster d’Antropologia. Ací trobareu tots els treballs destacables que expliquen les comarques valencianes des d’esta ciència social.

Repositori de TFG i TFM d'antropologia valenciana

Consulta els TFG i TFM d’Antropologia Valenciana

A continuació pots consultar els TFG i TFM d’Antropologia Valenciana. Abans de descarregar-los, pots fer clic al botó “Vídeo Presentació” per trobar un breu resum i un vídeo de presentació de l’autor/a del treball.

⚠ Recorda citar a l’autor/a del treball així com a La Comarca Científica si fas ús del TFG o TFM per les teues investigacions o articles!


La salvaguarda dels béns immaterials. Anàlisi del sistema valencià i elaboració de noves propostes. (Comarques Valencianes i els Ports). Edurne Vaello.

Edurne Vaello

Categoria de TFM.

Universitat de València.

Paraules clau: patrimoni immaterial, dansa de la guerra, Tolodella.


T’agradaria publicar el teu TFG o TFM d’Antropologia Valenciana?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està obert a qualsevol persona que analitze el territori o la societat valenciana des de les ciències socials. No dubtes a contactar-nos per a enviar-nos el teu treball. El teu esforç mereix un reconeixement!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies per a assegurar que et donem la millor experiència en la nostra web. Si continues fent ús d’este lloc, assumirem que estàs d’acord amb això.  Sabes més