La Comarca Científica

Repositori de TFG i TFM d’Antropologia Valenciana

El repositori de TFG i TFM de ciències socials de La Comarca Científica compta amb el seu espai propi per als Treballs de Final de Grau i Treballs de Final de Màster d’Antropologia. Ací trobareu tots els treballs destacables que expliquen les comarques valencianes des d’esta ciència social.

Repositori de TFG i TFM d'antropologia valenciana

Consulta els TFG i TFM d’Antropologia Valenciana

A continuació pots consultar els TFG i TFM d’Antropologia Valenciana. Abans de descarregar-los, pots fer clic al botó “Vídeo Presentació” per trobar un breu resum i un vídeo de presentació de l’autor/a del treball.

⚠ Recorda citar a l’autor/a del treball així com a La Comarca Científica si fas ús del TFG o TFM per les teues investigacions o articles!


La salvaguarda dels béns immaterials. Anàlisi del sistema valencià i elaboració de noves propostes. (Comarques Valencianes i els Ports). Edurne Vaello.

Edurne Vaello

Categoria de TFM.

Universitat de València.

Paraules clau: patrimoni immaterial, dansa de la guerra, Tolodella.


T’agradaria publicar el teu TFG o TFM d’Antropologia Valenciana?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està obert a qualsevol persona que analitze el territori o la societat valenciana des de les ciències socials. No dubtes a contactar-nos per a enviar-nos el teu treball. El teu esforç mereix un reconeixement!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.