Repositori de TFG i TFM d’Història Valenciana

El repositori de TFG i TFM de ciències socials de La Comarca Científica compta amb el seu espai propi per als Treballs de Final de Grau i Treballs de Final de Màster d’història. Ací trobareu tots els treballs destacables que expliquen les comarques valencianes des d’esta ciència social.

Repositori de TFG i TFM d'història valenciana


Consulta els TFG i TFM d’Història Valenciana

A continuació pots consultar els TFG i TFM d’Història Valenciana. Abans de descarregar-los, pots fer clic al botó “Vídeo Presentació” per trobar un breu resum i un vídeo de presentació de l’autor/a del treball.

⚠ Recorda citar a l’autor/a del treball així com a La Comarca Científica si fas ús del TFG o TFM per les teues investigacions o articles!


La qüestió social a la provincia de València a partir del qüestionari de la Comissió de Reformes Socials (1883-1891). Comarques del centre. Raul Añó.

Raul Añó

Categoria de TFM.

Universitat de Barcelona.

Paraules clau: reformisme social, Eduardo Pérez Pujol, qüestió social S XIX

El nacionalisme valencià a la Transició. Els casos del PNPV i la UPV (1978-1983). Comarques Valencianes. Natxo Escandell.

Natxo Escandell

Categoria de TFM.

Universitat de València.

Paraules clau: nacionalisme, partits polítics, transició valenciana


Introducció i primer desenvolupament de la tipografia de caràcters mòbils en la ciutat de València. València Ciutat. Carles Asensi.

Categoria de TFG.

Universitat de València.

Paraules clau: tipografia, imprempta.


T’agradaria publicar el teu TFG o TFM d’Història Valenciana?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està obert a qualsevol persona que analitze el territori o la societat valenciana des de les ciències socials. No dubtes a contactar-nos per a enviar-nos el teu treball. El teu esforç mereix un reconeixement! ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.