La Comarca Científica

Repositori de TFG i TFM d’Història Valenciana

El repositori de TFG i TFM de ciències socials de La Comarca Científica compta amb el seu espai propi per als Treballs de Final de Grau i Treballs de Final de Màster d’història. Ací trobareu tots els treballs destacables que expliquen les comarques valencianes des d’esta ciència social.

Repositori de TFG i TFM d'història valenciana


Consulta els TFG i TFM d’Història Valenciana

A continuació pots consultar els TFG i TFM d’Història Valenciana. Abans de descarregar-los, pots fer clic al botó “Vídeo Presentació” per trobar un breu resum i un vídeo de presentació de l’autor/a del treball.

⚠ Recorda citar a l’autor/a del treball així com a La Comarca Científica si fas ús del TFG o TFM per les teues investigacions o articles!


La qüestió social a la provincia de València a partir del qüestionari de la Comissió de Reformes Socials (1883-1891). Comarques del centre. Raul Añó.

Raul Añó

Categoria de TFM.

Universitat de Barcelona.

Paraules clau: reformisme social, Eduardo Pérez Pujol, qüestió social S XIX

El nacionalisme valencià a la Transició. Els casos del PNPV i la UPV (1978-1983). Comarques Valencianes. Natxo Escandell.

Natxo Escandell

Categoria de TFM.

Universitat de València.

Paraules clau: nacionalisme, partits polítics, transició valenciana


Introducció i primer desenvolupament de la tipografia de caràcters mòbils en la ciutat de València. València Ciutat. Carles Asensi.

Categoria de TFG.

Universitat de València.

Paraules clau: tipografia, imprempta.


T’agradaria publicar el teu TFG o TFM d’Història Valenciana?

El repositori de TFG i TFM de La Comarca Científica està obert a qualsevol persona que analitze el territori o la societat valenciana des de les ciències socials. No dubtes a contactar-nos per a enviar-nos el teu treball. El teu esforç mereix un reconeixement!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.